Podcast #1: ABBA: Arrival (1976)

7. april 2022 Slået fra Af Thorbjørn Hertz Jensen

Efterhånden som jeg jo nu har været i gang med Vinylstakken i nogle år, er det gået op for mig, at en forholdsvis statisk side som denne har én fundamental mangel; eftersom det handler om musik, så bør der jo være en mulighed for at høre, hvad det er det drejer sig om.

Så efter et længere tilløb er der nu sat strøm – og lyd – til vinylstakken. det sker i form af podcasts, hvor jeg vil præsentere både det album, jeg har oppe at vende på grammofonen, også vil give lidt eksempler på, hvad det er, man lytter til.

Jeg har ikke nødvendigvis tænkt mig at gå alfabetisk til værks i podcast-serien, men det har nu sin egen skønhed, at det første afsnit handler om ABBAs album fra 1976, Arrival. Det kan du lytte til herunder, men ellers er du meget velkommen til at finde hele podcast-serien på din favorit-platform til podcasts – og link til den serie finder du nederst på siden

Vinylstakken på Apple Podcast
Vinylstakken på Google Podcast
Vinylstakken på Spotify