Podcast #11: Fribytterdrømme: Labyrintens Farver (2015)

28. juni 2022 Slået fra Af Thorbjørn Hertz Jensen

Fribytterdrømme debuterede i 2015 med Labyrintens Farver, der er et rigtig godt album. Stilen er psykedelisk rock eller syre-rock med tekster, der bærer præg af, at der er højt til himlen rent lyrisk, masser af guitar, fine keyboards, gungrende trommer og ikke mindst en usandsynligt velanbragt ko-klokke på et af de træfsikre numre.

Jeg blev fan, da jeg hørte dem første gang til en koncert i 2016. Den var jeg havnet aldeles uforvarende i; jeg kendte hverken bandet eller musikken, men de syv daværende medlemmer blæste mig simpelthen omkuld med både musikken, talentet og den synlige spilleglæde.

Det har jeg været lige siden, så jeg blev naturligvis glad, da frontmand, guitarist, sanger og tekstforfatter Lau I.V. Pedersen sagde ja til en kort snak mellem to af bandsene på en lille festival på Amager. En syre-rock-festival, naturligvis…