Podcast #4: Warhaus: Warhaus (2017)

7. april 2022 Slået fra Af Thorbjørn Hertz Jensen

Warhaus er ikke et metal-band, selv om navnet måske kunne signalere det. Til gengæld er det et belgisk en-mandsprojekt, der er indbegrebet af coolness. Det er sejt swingende, tilbagelænet og gennem-musikalsk og læner sig op af Nick Cave, Leonard Cohen – og Serge Gainsbourg.

Der er altså masser at komme efter, men det anede jeg ikke noget om, da jeg uden noget kendskab til dem en aften befandt mig på lokale spillested og simpelthen blev blæst bagover. Og jeg var en af de heldige, for efter blot to plader og et par turnéer indstillede Warhaus karrieren for at genoptage den i bandet, som hovedmanden tidligere havde befundet sig i; belgiske Balthazar.

Men så er det jo godt, at jeg har pladerne. Så denne gang skal det handle om moderne musik, for jeg er i hvert fald ikke for gammel til at opdage ny musik, vel?

HUSK at du altid kan finde hele serien på Apple Podcast, Google Podcast og Spotify